Pustno rajanje seniorjev - ptuj.info

Člani Zadruge Mozaik generacij vas v sodelovanju s soorganizatorji 60. Kurentovanja prisrčno vabijo na VSESLOVENSKO SENIORSKO PUSTOVANJE, ki bo v četrtek, 20. februarja 2020, med 10. in 18. uro v Karnevalski dvorani na Ptuju.

Tudi letos bomo norčavi pustni čas izkoristili za medgeneracijsko rajanje. Zabavali se bomo ob pestrem glasbenem programu, animirala nas bo Urška Vučak, Ptujčanka, ljubiteljska igralka, ki jo številni poznajo kot Slavico v seriji Čista 10ka. Pustne šeme, like in običaje bodo predstavile etnografske skupine, pozdravili nas bodo princ karnevala Darko Cafuta (Baron Jakob Zekel Videmski), prof. dr. Ludvik Toplak (predsednik Alma Mater Europaea-ECM) in ambasadorka našega pustovanja dr. Aleksandra Pivec. Ker prazna vreča ne stoji pokonci, bomo poskrbeli tudi za okusno pustno pojedino. Pridite našemljeni, saj smo za najbolj izvirne (še posebej lastnoročno izdelane) skupinske in posamične maske, ki jih bo izbrala ocenjevalna komisija, pripravili bogate nagrade. Veselo na delo, čas beži! Vsi, ki ste se že prejšnja leta družili z nami, veste, da je bilo nepozabno. Želimo, da se letos srečamo v še večjem številu in dokažemo, da leta niso ovira, temveč spodbuda za ples, norčije in druženje veselih ljudi različnih generacij!

Vstopnina: 5,00 EUR

Pridite, žal vam bo, če vas ne bo zraven, ko bomo skupaj s kurenti preganjali zimo!

 

Info

Datum in čas

Četrtek, 20.2.2020 od 10.00 do 18.00

Lokacija

Karnevalska dvorana Qcenter,
Puhova ulica 21, 2250 Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih