Kontrasti - ptuj.info

Vabljeni na svečano odprtje fotografske razstave Kontrasti, avtoric Sandre Požun in Maje Šivec. Odprtje razstave bo v torek, 26. novembra, ob 18. uri, v Galeriji mesta Ptuj.

Info

Datum in čas

26. novembra, ob 18. uri

Lokacija

Galerija mesta Ptuj,
Prešernova ul. 29,
2250 Ptuj

Spoštovani in spoštovane, vljudno vabljeni na odprtje razstave z naslovom KONTRASTI, ki bo v torek, 26. novembra 2019 ob 18. uri v Galeriji mesta Ptuj. Razstavljali bosta fotografinji Sandra Požun in Maja Šivec, ki ustvarjata in delujeta na Štajerskem. Fotografinji se ukvarjata s fotografijo akta, ki jo obravnavata na svojstven način. Njune pripovedi golih teles so predstavljene v različnih kontrastih, saj sta si fotografinji v več pogledih nasprotni. Tako bo na razstavi mogoče videti od študijskih do scenografskih fotografij »naravnih« človeških teles, ki bodo v obiskovalcu vzbudila variacije občutenj.

Doroteja Kotnik

 

KONTRASTI
Fotografska razstava Sandre Požun in Maje Šivec
DATUM: 26. 11. 2019 – 12. 1. 2020
URA: 10.00 – 18.00 (med tednom), 10.00 – 13.00 (sobote, nedelje in prazniki), galerija je v ponedeljek zaprta
LOKACIJA: Galerija mesta Ptuj
VSTOPNINA: Vstop prost

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih