Ditka in Feri Lainšček: Ne bodi, kar nisi - ptuj.info

Ditka in Feri Lainšček
Ne bodi, kar nisi
glasbeno literarni dogodek

Kantavtorica, pevka in skladateljica Ditka si je z unikatnim avtorskim pristopom in drugačnostjo na slovenski glasbeni sceni ustvarila posebno mesto. Po albumih Ne bodi kot drugi iz leta 2013 in Ne spreminjaj me iz leta 2016 Ditka predstavlja nov projekt uglasbene poezije z naslovom Ne bodi, kar nisi, tematika iz pesniške zbirke Ferija Lainščka z naslovom Ne pa je v prvi vrsti namenjena mladostnikom.

Novi album bo Ditka predstavila na koncertni turneji skupaj s pesnikom Ferijem Lainščkom in svojo glasbeno zasedbo, katere člani so Gorazd Čepin – klaviature, spremljevalni vokal, Jan Lužnik – električna kitara, spremljevalni vokal, Ilj Pušnik – kontrabas, David Slatinek- bobni.

Info

Datum in čas

Petek, 13. december 2019 ob 19:30–22:30

Lokacija

Mestno gledališče Ptuj
Slovenski trg 13, 2250 Ptuj

Info

https://www.facebook.com/events/1845320708946495/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih